Bara de instrumente

    Bara de instrumente ofera o serie de butoane pentru comenzile folosite uzual. Bara de instrumente arata astfel:

    Butoanele oferite:

     - document nou   Apasand acest buton, programul va creaza un proiect nou. Proiectul activ (cel care este deschis pentru editare) va fi inchis automat, dar inainte se ofera salvarea acestuia (numai in cazul in care au fost schimbari)
     - deschide document   Apasati acest buton pentru a deschide un proiect salvat. Dupa instalarea programului veti putea gasi cateva proiecte salvate in directorul "lib" din directorul programului.
     - salveaza document   Apasati acest buton pentru a salva proiectul activ.
     - taie piesele selectate   Apasati acest buton pentru a se taie piesele selectate din proiectul activ. Piesele selectate vor fi copiate in memoria CLIPBOARD (devenind disponibile pentru comanda lipire [Ctrl+V]), dupa care ele vor fi sterse din proiect.
     - copiaza piesele selectate   Apasati acest buton pentru a copia piesele selectate din proiectul activ. Piesele selectate vor fi copiate in memoria CLIPBOARD (devenind disponibile pentru comanda lipire [Ctrl+V]).
     - lipeste   Apasati acest buton pentru a adauga la proiect piesele copiate in memoria CLIPBOARD.
     - anuleaza ultima actiune (undo)   Apasati acest buton pentru a anula ultima actiune. (Echivalent cu comanda undo din programele cu interfata Engleza)
     - repeta actiunea anulata (redo)   Apasati acest buton pentru a repeta actiunea anulata. (Echivalent cu comanda redo din programele cu interfata Engleza)
     - modul de lucru "adaugare piesa"   Buton pentru a selecta modul de lucru. Daca acest buton este apasat, puteti adauga piese noi la proiect. Pentru mai multe detalii click aici
     - modul de lucru "selectare piesa"   Buton pentru a selecta modul de lucru. Daca acest buton este apasat, puteti selecta piesele din proiect. Pentru mai multe detalii click aici
     - Mareste   Apasati acest buton pentru a marii imaginea pieselor afisata in ferestrele de vizualizare
     - Micsoreaza   Apasati acest buton pentru a micsora imaginea pieselor afisata in ferestrele de vizualizare
     - Tipareste   Apasati acest buton pentru a tiparii imaginea tridimensionala a proiectului. Imaginea tiparita va coincide cu continutul ferestrei de vizualizare 3D
     - Despre program   Apasati acest buton pentru a primi informatii privind versiunea programului.