Ferestrele de vizualizare

    Dupa lansarea programului, apar 4 ferestre de vizualizare, care pot fi redimensionate, repozitionate sau chiar inchise. Din cele 4 ferestre de vizualizare deschise automat, in 3 apar proiectiile obiectului, proiectat in proiectiile: Fata -> Spate; Stanga ->Dreapta; Sus->Jos. Directia de vizualizare sau proiectia poate fi schimbata oricand, fiind posibile urmatoarele optiuni pentru fiecare fereastra: Fata -> Spate; Spate -> Fata; Stanga ->Dreapta; Dreapta -> Stanga; Sus->Jos; Jos -> Sus.

    Pentru a schimba vizualizarea dati un click dreapta in fereastra de vizualizare, selectati "Schimba vizualizare" in meniul care va aparea.

    In cea de a patra fereastra apare obiectul tridimensional, cu posibiliatea de a fi rotit si vizualizat din orice unghi. Pentru a schimba unghiul de vizualizare, dati un click dreapta sau stanga in fereastra si miscati mouse-ul tinand butonul apasat.

    Culorile folosite in ferestrele de vizualizare sunt setabile. Utilizatorul are posibilitatea de a schimba culoarea fondului, culoarea piesei si culoarea marginii piesei. Pentru a schimba culorile folosite dati un click dreapta si selectati "Schimba culorile" din meniul care va apare